Verblijven

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats

Er trekken steeds meer bezoekers naar de Krachtplaats voor heling, een spirituele vakantie, retraite of dagbezoek aan de helende tuinen en spirituele winkel. Gasten eten gezellig mee in het biologische-vegetarische huiskamer restaurant “Gaia’s Overvloed” en genieten van de helende energie en de rust, die dieper en sacraler voelt dan elders in de natuur. Bezoekers en kampeerders vertellen hoe fijn deze sacrale energie binnenkomt en hoeveel goed het hen doet in hun zielsontwikkeling, het vinden van hun levenbestemming en de rust van hun lichaam.

Als alle sociale aanpassing en de gewone gang van zaken wegvallen ontstaan stilte, rust en zelfrealisatie

In die Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten! Ongemerkt lost steeds meer van de denker in je op en word je meer je ware wezen, je essentie, i.p.v. alleen je persoonlijkheid en gevoelens. In die ruimte hoor je alles scherper, zijn de kleuren en geuren intenser en beleef je de natuur en haar wezen diepgaand. Je bent dan aanwezig in je eigen ware natuur!  Het denken en voelen vanuit je ik-centrum zijn op dat moment opgegaan in de éénheid met je ware Zelf en in de éénheid met je omgeving. Wanneer je die staat permanent belichaamd is er sprake van de vreugde van verlichting. Vanuit je verlichte staat kun je daarna gewoon je gevoel en denken weer inzetten maar functioneert het niet meer los van je ware Zelf.

Vallen in eenheid, het verlichtingsproces dat zich gemakkelijker op de multidimensionale Elohim Eenheids-Krachtplaats voltooit

Op de Krachtplaats zijn alle blauwdrukken en codes voor je ontwikkelingsweg geankerd in de helende tuinen. De groene Elohim Krachtplaats kent een 0-zone waardoor je ik-mind-persoonlijkheid vanzelf rustiger, ruimer, blijer, opener en meer één met heel je Wezen wordt. Vragen en zorgen lossen op door een verruimder inzicht.  Je hebt een grote kans die staat te ontwikkelen en verdiepen door Elohim sessies en workshops maar ook door een langer verblijf bij het Elohim Centre.

Geen massabewustzijn, gedachtenvelden of zendmaststraling

In alle Elohim accommodaties kun je genieten van de energie van de Krachtplaats. Alles met elkaar zorgt het ervoor dat je met een verruimd gevoel, opgeladen, bewuster en lichter, weer naar huis gaat. De nieuwetijdsmatrix van de Elohim Krachtplaats kent geen massabewustzijn of verstorende gevoels- en gedachtenvelden. Ook de technische straling is er niet zo sterk. De 0-zone Krachtplaats energie geeft aarding en veiligheid voor het subtiele Licht van je ziel en wezen. Ben jij ook toe om alle spanning los te laten  en je te verlichten? Een weekbezoek op de Krachtplaats voelt aan als meer dan 2 weken vakantie!

Arrangementen & Healing

Arrangementen & Healing

Tijdens je verblijf is het ook mogelijk om een persoonlijke Elohim Master Healing-Reading, coaching of edelsteen chakralegging te ontvangen (vooraf reserveren).

Ook kun je denken aan een healingsarrangement dat bestaat uit enkele overnachtingen i.c.m. healing.

 

Verschillende accommodaties

Een bijzondere optie is ook nog:
de individuele retreat.

Ervaringen

“Goed ingericht chalet, ruim en luxe. Heel schoon. We hadden er nog wel 2 dagen langer in willen doorbrengen.”

“Wij waarderen ons verblijf hier met een 9. De rust, positiviteit en de liefde is goed voelbaar. Alles is met aandacht en goede intenties aangelegd”

“Genieten. Dankbaar dat deze plek is opgericht/ontstaan. Iedereen heeft veel respect voor elkaar, de natuur, het eten. Je wordt meteen hartelijk opgenomen”

Helemaal tot jeZelf komen? Retraite op de Elohim krachtplaats!

Een stilte retraite op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en eenheid en laat je zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie.