Spirituele retraite op de Krachtplaats

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd

Sluit je af van de ruis van alledag en creëer de ruimte om tot jezelf te komen. Tijdens een meerdaagse spirituele retreat op de Elohim Krachtplaats in Oost-Groningen maak je contact met je gevoelswereld en alles wat die je te vertellen heeft. Je zorgt voor focus op jezelf, zonder afleidingen. De natuur en het Licht van de Krachtplaats helpt je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe en moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen stress, spanningen, burn-out, je gedachten en drukte op. Je kunt onthechten en je Zelf herinneren.

Stilte, mindfulness en bezieling op de Elohim Krachtplaats, op de grens van Groningen en Drenthe

De Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos is een 0-zone: een speciale plek waar geen drukte en gedachtengoed van andere mensen blijft hangen en waar je ziel tot veel diepere lagen open gaat. Je ervaart hier je ware Wezen, beleeft de kleuren en geuren intens en maakt contact met het alom aanwezige veld van Liefde. In deze diep vredevolle omgeving raak je innerlijk zo stil dat de antwoorden op essentiële levensvragen als vanzelf omhoog komen. Mindfulness en bezieling ontstaan en je ontvangt helder zicht op wie je bent en wat je te doen staat.

Wat haal je op? Aanleiding tot een spirituele retraite

  • Je hoofd komt tot rust en je hebt weer contact met jezelf
  • Je komt gelukkiger en vrijer terug. Meer in verbinding met jezelf, in contact met anderen en verwonderd over je omgeving
  • Je krijgt beter zicht op hoe je je eigen leven kunt leiden vanuit je eigen waarden, wijsheid en waarheid
  • De verstilling en andere beleving van tijd kalmeert je geest en maakt ruimte voor inspiratie en creativiteit
  • Je slaapt vaak beter en langer, voelt je minder gestrest en vitaler aan het einde van de retreat
  • Je doet nieuwe inzichten op en je bewustzijn verruimt.

Wil je meer weten?

Lees hier verder over een spirituele retraite op de Elohim Krachtplaats