Extersteine Duitsland

Externsteine, een krachtplaats in Duitsland

Enkele jaren gelden hebben we met een prachtige groep Elohim aardehealers studenten, healing mogen brengen bij de Externsteine in Duitsland. De Externsteine, bij Horn-Bad Meinberg, is een van de grootste krachtplaatsen van de wereld, maar nog volledig bedekt. Moeder aarde voelt hier totaal misbruikt door zwarte magie, macht en kerkelijke egobelangen. Misbruikt door zovele gezaghebbers die allen dachten, soms ook vanuit hun hart, het beste voor hun club te doen.

Ook Hitler kwam hier met zijn occulte vrienden om de Moeder Aardekrachten aan zich te binden. De plek is enorm oud en is waarschijnlijk al sinds de oudheid misbruikt.

De krachtplaats kent opstaande rotsen die met elkaar bovenin verbonden zijn door een bruggetje. Eén van rotsen is vrouwelijk en vertegenwoordigt Goddelijke Liefde en de andere is een mannelijke rots, de Goddelijk scheppende Kracht.

Er komen belangrijke intercontinentale leylijnen hier samen, die de wereld e.a. krachtplaatsen verbinden. Om maar iets te noemen: Siberië, Egypte, Zuid Amerika (Machu Picchu) en Engeland (keltische natuurmagie).