Mount Shasta – California, USA

De vijfde chakra (gerelateerd aan onze keel), is gelegen in het gebied genaamd Mount Shasta, Noord-Californië. De eigenschappen van de keelchakra zijn communicatie, uitdrukking en verbinding tussen je geest, emoties en ziel. Wij hebben veel mensen horen vragen waarom Amerika het centrum van nieuwe ideeën en gedachten lijkt te zijn. De energie van Mt. Shasta is de poort waardoor communicatie kan worden gechanneld in ons collectief bewustzijn. Wij hebben het nu over communicatie van een hoger bewustzijnsniveau, communicatie over de geest en communicatie over het menselijk potentieel. Enkele van de zeer fundamentele leringen kwamen uit de streek van Mt. Shasta. Dus, de verantwoordelijkheid van Mount Shasta is het kanaliseren van de energie van wereldwijde communicatie.

De Mount Shasta is een vulkaan in de Cascade Range in Noord-Californië, VS. Hij heeft een hoogte van 4.317 m. De kegelvormige top is in sterke mate vergletsjerd en vertoont een zeer symmetrische vorm. In de buurt van de top vindt men verschillende zeer hete zwavelbronnen.

Er zijn vele engelen, lichtmeesters en hoger dimensionale wezens aanwezig en er is een sterke verbinding met Lemurië voelbaar, welke je ook kunt voelen en ervaren in Nederland op de Elohim Krachtplaats.