Table mountain – Zuid-Afrika

Table mountain krachtplaats

De Tafelberg is energetisch zeer veel veranderd waardoor er een andere uitstraling komt en waardoor het een grote invloed heeft op heel Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika was het land van de contrasten, de grote contrasten. Meer en meer komt daar harmonie. En vele werelddelen zullen met grote ogen kijken naar de saamhorigheid die daar ontstaat. Er ontstaat een eenheid van mensheid. Meer en meer zal niet meer toegestaan worden door de massa dat individuen zich niet goed voelen. De Tafelberg straalt harmonie en eenheid uit. Wij zeiden reeds dat het de energie was van de zuivere autoriteit. Een zuivere autoriteit wil zeggen dat je je krachten en je kwaliteiten benut voor vele mensen om je heen. Dan sta je in je zuivere autoriteit. Als je de autoriteit gebruikt om er zelf beter van te worden, zal dit afgestraft worden.

Het zal het grote voorbeeld worden van eenheid en een leerproces als je de evolutie bekijkt dat de veelheid van mensen, hoe meer mensen daar in harmonie kunnen leven, hoe ruimer de vooruitgang zal zijn. Welvaart ten koste van medeburgers is geen welvaart. Het zal een voorbeeld zijn van welvaart voor allen. Omdat zuivere autoriteiten opstaan. Mensen die hun kwaliteiten benutten en het ten goede laten komen aan anderen.