Rosslyn’s Chapel – Schotland

Krachtplaats Rosslyns chapel

Rosslyn’s Chapel is bekend als de kapel van de heilige Graal en staat op een tijdsportale en (deels nog niet geopende) krachtplaats. Een kapel waarin de maten en symbolen van de tempel van Solomon te Jeruzalem gebruikt werden, evenals zoveel kosmische kennis in de architectuur. In Rosslyn’s Chapel vind je de oppositie en het compliment tezamen; het licht en donker, mannelijk en vrouwelijk, leven en dood. Maar ook de 22 merktekens, gerelateerd aan de tarot en de weg door de 22 stappen van initiatie, alsmede de tree of life, de Natuurgod Pan en oude Keltische tekens.  Men zegt dat Joseph van Arimathea het bloed van Christus uit het heilige land onder de gedraaide pilaar in de kapel begraven heeft, nadat hij eerst in Frankrijk aankwam. Ook vele andere relikwieën zijn er geplaatst en veilig gesteld voor de honger-naar-macht handen van de inquisitie en Franse adel van destijds. Om het Bethlehemgrid en het universele vrouwelijke in de aarde  tot de volledige potentie te openen ging Joke elk jaar in mei (laatste keer was in 2008) er met een groep gevoelige mensen naar toe. Leylijnen verbonden met andere wereldkrachtplaatsen en continenten, vooral met Jeruzalem, werden er dan vollediger geopend.

Schotland; Schiehallion mountain (berg van de fairies)

De heilige berg “Schiehallion” is de alfapool van het planetaire Christusbewustzijn en een belangrijk connectiepunt voor liefde-kracht-leylijnen, de Hollow Earth en sterrenlijnen. Schiehallion is een inwijdingsberg met een prachtige Spirit en bestaat voor een deel uit witte kwarts met een hoge zuiverende en aardende trilling.

Schiehallion is een  belangrijk verbindingspunt tussen allerlei Krachtplaatsen welke het Christusbewustzijn ankeren en versterken, zoals Rosslyns chapel.